Maatwerk WordPress website laten maken?

Op zoek naar een meedenkend nuchter internetbureau voor het maken van een WordPress website? Wij ontwerpen en bouwen websites op maat met oog op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ons team van WordPress experts en ervaren webdesigners staat klaar om jouw project aan te pakken.

Beyond Code websites:

 • Van een basis website tot maatwerk inclusief strategisch advies

 • Al vanaf €599,- (excl. btw)

 • Makkelijk te beheren in WordPress (ook met beperkte technische kennis 😉)

 • Toekomstbestendig, een website die met je meegroeit

 • Geen verborgen maandelijkse of jaarlijkse kosten

Met volledig maatwerk kunnen we een website binnen 2 a 3 maanden online hebben, maar met een al bestaande basis template kan dit een stuk sneller. Elke websitetraject is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, we beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag op weg met informatie over jouw website.

Onze werkwijze: content & mobile first webdesign

We bouwen een passende en goed converterende WordPress website door o.a. tijdens het designen al rekening te houden met de teksten, zodat het design extra kracht achter de content kan zetten. We noemen dit, content first webdesign. Dit helpt ons vanaf het begin al een goede strategie neer te zetten voor een goed converterende website of webshop. Met deze methode heb je aan het einde niet alleen een mooi design maar ook daadwerkelijk een goed technische gebouwde website gericht op resultaat.

Stap 1.

Bij de aftrap nemen we gezamenlijk een kijkje naar jouw belangrijkste doelen, behoeften en wensen, evenals die van de eindgebruiker. Deze inzichten nemen we mee en verwerken we vervolgens in het ontwerpproces in de volgende fase.

Strategie bepalen
Stap 2.

Bij het starten van de ontwikkeling van de website beginnen we altijd met het opstellen van een concept en ontwerp. In deze fase verwerken we zorgvuldig jouw wensen en de mogelijkheden in een passend ontwerp. Afhankelijk van jouw voorkeuren wordt er gebruikgemaakt van een bestaande basis of wordt er een volledig op maat gemaakt design ontwikkeld.

Creatie & Design
Stap 3.

Bij de ontwikkeling van websites en applicaties maken wij altijd gebruik van de nieuwste software en tools, afgestemd op de specifieke vereisten. Dit waarborgt optimale prestaties voor jouw website, webshop of app. Daarnaast wordt er tijdens het ontwikkelingsproces een testomgeving opgezet, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang en status van het project.

Development
Stap 4.

Na de ontwikkeling van de website of app is het belangrijk dat deze goed blijft functioneren. Dankzij geavanceerde caching, beveiligingsmaatregelen en monitoringssystemen blijft de performance van jouw website of app altijd op een hoog niveau. Naast maatwerk hosting staan we natuurlijk ook voor je klaar bij eventuele problemen.

Optimalisatie & Onderhoud

Velen gingen je al voor

We hebben al veel mooie websites, webshops & applicaties mogen maken (en onderhouden). Van een kleine informatieve website tot aan een webshop met geautomatiseerd voorraadbeheer en vele andere slimme koppelingen. Zoals de twee hieronder:

Ondersteuning en langetermijnrelatie

Bij ons webbureau stopt onze service niet na het opleveren van jouw website. We streven naar langdurige relaties met onze klanten en staan altijd klaar om je te ondersteunen. Na de bouw van je website blijven we technische ondersteuning bieden, maar ook de benodigde onderhoud & updates om alles up-to-date en goed beveiligd te houden.

Vraag gratis een adviesgesprek aan

Vul het formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug, bellen of mailen kan natuurlijk ook:

We hebben je bericht ontvangen! 🎉

We laten snel iets van ons horen, zit er echt veel haast achter? Bel ons gerust!

Bericht sluiten
Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je project hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.

Maatwerk WordPress voor jouw unieke behoeften

Bij ons geloven we sterk in het belang van maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met jou samen om een WordPress website op maat te ontwerpen en te bouwen, die naadloos aansluit bij jouw visie, doelen en natuurlijk je merkidentiteit. Jij kent je bedrijf het beste, en met hulp van onze ervaren ontwikkelaars zorgen we voor een uniek webdesign dat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en jouw doelgroep aanspreekt.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?
 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief.

 • Alle content (formulieren, header, footer, teksten, beelden videos) binnen de website kan je zelf aanpassen.

 • Het is technisch goed geschikt voor de vindbaarheid van je website.

 • WordPress is continu in ontwikkeling. Het heeft een wereldwijd netwerk aan ontwikkelaars, die aan de software werken.

 • Het is tegen lage kosten op te zetten.

 • Er zijn veel mogelijkheden om te koppelen d.m.v. API's. Zo wordt je website een tool in je marketing- en communicatielandschap.

Hoe lang duurt een WordPress website laten bouwen?

Dit is lastig in te schatten omdat de websites verschillen van grootte. Maar voor een gemiddelde website kan je voor het bouwen van je website rekening houden dat de development zelf vaak een maand duurt. Echter duurt het hele proces, van het ondertekenen van de offerte tot aan de livegang, vaak een stuk langer (van strategie, design tot livegang). Maar grofweg kun je rekenen op zo'n twee à drie maanden voor het hele proces.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest gebruikte CMS op de markt, en is gebruiksvriendelijk voor mensen zonder programmeerkennis, waardoor vrijwel iedereen zijn eigen website kan bewerken. Doordat wij websites maken met WordPress heb je dus niet alleen een visueel aantrekkelijk plaatje, maar ook gebruiksvriendelijk systeem op de achtergrond. Hierdoor hoef je geen technische kennis te hebben om jouw website te beheren en bij te werken.

Het beheren van jouw website met het intuïtieve WordPress dashboard is een fluitje van een cent. Je kunt moeiteloos nieuwe pagina's maken, content updaten en afbeeldingen toevoegen. Bovendien is een WordPress website flexibel en schaalbaar, zodat je gemakkelijk nieuwe functies en uitbreidingen kunt toevoegen naarmate jouw bedrijf groeit.