Maatwerk Webshop ontwikkeling

  • Ontworpen met 1 primair doel: het optimaliseren van conversies en de verkoop

  • Makkelijk te beheren in WordPress of Statamic

  • Van voorraadsystemen tot aan je administratie in exact, wij kunnen alles voor je koppelen aan je webshop

  • Geen verborgen maandelijkse of jaarlijkse kosten

Vragen of interesse? Neem contact op met Guido

Met de juiste combinatie van functionaliteit en uiterlijk, veranderen bezoekers naar klanten.

Wij bouwen webshops die voor de juiste combinatie gaan tussen uiterlijk en functionaliteit. Teksten, (web)elementen, afbeeldingen, alles vormt samen een geheel die van je bezoekers, (terugkerende) klanten maakt.

1. Vooronderzoek

Bij elke website (of dus webshop) is het belangrijk om vooraf onderzoek te doen naar de doelgroep, een groot deel hiervan is het zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek biedt inzicht in waar jouw doelgroep naar zoekt en wat ze precies willen vinden.

Door dit vooronderzoek uit te voeren, leg je een stevige basis voor zoekmachineoptimalisatie en online adverteren. Zo kun je de voordelen plukken van de inzichten die je hebt verkregen tijdens het zoekwoordenonderzoek, zowel nu als in de toekomst.

2. Klantreis

Om te weten wat we moeten bouwen, beginnen we met het achterhalen van jouw (potentiƫle) klanten en hun behoeften. Dit doen we graag door gebruik te maken van het STDC-model, wat ons helpt om de klantreis goed in kaart te brengen.

Tijdens deze fase bepalen we de sitestructuur en welke pagina's er noodzakelijk zijn. De inhoud van deze pagina's speelt een cruciale rol. Door de content voorafgaand aan de ontwerpfase te bepalen, kan het ontwerp naadloos aansluiten op de content en deze versterken.

3. Ontwerpen

Bij de eerste fase van het ontwerp maken we wireframes voor jouw webshop, Hiermee leggen we de basis voor het ontwerp. Wireframes zijn de ontwerpen zonder styling waarin de basis en plaatsing van elementen wordt gevisualiseerd.

Als alles op de juiste plaats staat, gaan we verder met het visuele ontwerp, waarbij we een bijpassende huisstijl maken (of toepassen). Hierbij houden we rekening met de technische mogelijkheden en beperkingen van verschillende apparaten, zoals desktop computers en mobiele telefoons.

4. Realisatie

Als we alle nodige vooronderzoek hebben gedaan en de ontwerpen staan, is het tijd om te beginnen met de code te kloppen. We gebruiken graag WooCommerce of Statamic maar maken ook weleens een uitstapje naar maatwerk of een ander systeem als dat meer voordelen oplevert.

Tijdens de bouw van je webshop houden we je op de hoogte. Je krijgt van ons toegang tot een staging (test) omgeving waar je de bouw kan volgen.

5. Livegang

Het moment is aangebroken! Het is tijd om de resultaten van het harde werk in actie te zien. We zorgen ervoor dat alle redirects correct zijn ingesteld, waardoor dode links in oude social media posts worden voorkomen. Bovendien voeren we grondige laatste controles uit om er zeker van te zijn dat alles op je nieuwe website perfect is ingesteld.

We begeleiden je bij het gebruik van het websitebeheerpaneel, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken en zelf aanpassingen kunt maken aan je website.

Wij ontwikkelen strategisch websites voor de B2B-markt. Altijd lekker opvallend, gefocust op SEO en met een zo soepel mogelijke customer journey. Voor meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer sales.

Een webshop om op te bouwen

Je wilt zeker weten dat je webshop van kwaliteit is. Daarom toetsen wij elk webproject aan enkele criteria. Zo garanderen wij dat jouw nieuwe webshop kwalitatief perfect is.
Korte laadtijden

Laat je bezoekers lang wachten tot de productpagina is geladen, en dan haken ze snel af. Dat moet niet gebeuren, je moet juist verkopen! Doordat wij jouw webshop optimaliseren blijven de laadtijden erg kort.

Toekomstbestendig

Je wilt niet over een paar jaar je webshop volledig moeten vervangen. Wij gebruiken moderne en bewezen technieken, met een logische structuur. Daardoor kan je webshop probleemloos met je mee uitbreiden.

Waterdichte beveiliging

Als klanten hun persoonsgegevens achterlaten vertrouwen ze erop dat deze beschermd zijn. Wij nemen beveiliging erg serieus en zorgen dat je webshop up-to-date blijft en voldoet aan de AVG-regelgeving.

Makkelijk te beheren

Een webshop die je zelf niet kunt beheren heb je weinig aan. Welk systeem je ook kiest voor je webshop, wij zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijk is opgezet. Alsnog vragen? Natuurlijk staan wij voor je klaar!

Goed te indexeren

Natuurlijk houden wij rekening met je doelgroep, maar je webshop moet ook goed gevonden worden in zoekmachines. Door te bouwen met een logische structuur, zorgen wij dat jouw webshop goed te indexeren is.

Jouw use case, jouw webshop

Elke webshop is uniek en heeft zijn eigen specifieke eisen en functionaliteiten. "Hergebruiken" staat niet in ons woordenboek. Je draagt toch ook niet het T-shirt van je buurman?