API-ontwikkeling & automatisering

Het doel van online automatisering is om de bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiƫnter te maken. Zodat deze tijdswinst en kosten besparingen of met dezelfde input meer output opleveren. Dit doen we vaak met behulp van een API, op maat gemaakt of gekoppeld met een bestaand systeem.

Software koppelen

Wil je software koppelen? Wij staan voor je klaar! Samen kijken we welke software je momenteel gebruikt en hoe we deze op een toekomstbestendige manier aan elkaar kunnen koppelen. Door jouw specifieke behoeften en doelstellingen te combineren met onze expertise, komen we tot een op maat gemaakte oplossing. Wij zijn bekend en hebben al de nodige ervaring met verschillende systemen zoals Exact, Realworks of Pay.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Automatisatie

Sommige processen hebben simpelweg menselijk handen nodig en dat is maar goed ook. Maar je kunt het wel zo makkelijk & leuk mogelijk maken om werkzaamheden uit te voeren.

Veel herhalende taken kunnen vaak worden geautomatiseerd met bijvoorbeeld het koppelen van API's. We snappen goed dat het niet altijd duidelijk is wat kan worden geautomatiseerd, elke situatie is natuurlijk ook uniek. Ben je nu benieuwd waar jij kansen laat liggen? Neem dan contact op, en krijg vrijblijvend advies.

Voor de website van KIEN wijkmakelaar hebben wij het huizenaanbod op hun website geautomatiseerd. Zo heeft hij meer tijd om te doen waar hij goed in is.