Maatwerk webshop laten maken

Ben je op zoek naar een nuchter internetbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte webshops? Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, waarbij we de online marketing en content als fundament nemen voor jouw project. Ons team bestaat uit ervaren webdesigners en programmeurs die klaar staan om jouw idee├źn te realiseren.

Beyond Code als jouw webshop ontwikkelaar

Beyond Code is een internetbureau die alle kennis in huis heeft om jouw (toekomstige) maatwerk webshop tot een succes te maken. Door het online marketing en de content als basis te nemen, gecombineerd met een gedegen vooronderzoek ben je gegarandeerd van een goed resultaat.

Beyond Code webshops

  • Content first webdesign, het beste fundament.

  • Uniek maatwerk & gebruiksvriendelijk.

  • Makkelijk te beheren, ook met beperkte technische kennis.

  • Toekomstbestendig, een webshop die met je meegroeit.

Wat van ons eerder werk

Wij hebben al wat mooie projecten mogen maken zoals de onderstaande voorbeelden. Van websites tot webshops met een gekoppelde administratie, wij maken het allemaal met het oog op conversie & gebruiksvriendelijkheid.

Webshop beheersysteem, WooCommcerce, Statamic of maatwerk

Wij bouwen webshops op Woocommerce (WordPress), Statamic of op een maatwerk systeem. Elk van deze opties biedt unieke voordelen en functionaliteiten, afhankelijk van de complexiteit en vereisten van een project past de een beter dan de ander. Maar elk van drie maakt het (zelf) beheren van je jouw webshop een fluitje van een cent.

  • WooCommerce is een populaire WordPress plug-in voor e-commerce, bekend om gebruiksgemak en flexibiliteit. Ideaal voor kleine tot middelgrote webshops, met vele extensies en thema's voor specifieke behoeften.

  • Statamic is een flat file CMS dat snelheid en veiligheid biedt, zonder database. Ideaal voor grotere webshops met hoge bezoekersaantallen en gemakkelijk beheer van content, ook voor niet-technische gebruikers.

  • Maatwerk is ideaal voor complexe webshops of specifieke bedrijfsbehoeften. Hiermee kun je elk aspect van de webshop aanpassen.

Webshop koppelingen en integraties

Bij het laten maken van een webshop is het belangrijk om vooraf na te denken over de gewenste integraties en koppelingen, zoals de juiste betaalprovider, verzendservices, facturatiesoftware of bijvoorbeeld voorraadbeheer in een ERP-systeem.

Met onze ervaring in integraties zoals Mollie, Pay, en Exact Online kunnen we je helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor een effici├źnte en succesvolle webshop.