KIEN wijkmakelaar

De makelaar die alles weet over de wijk, en ook nog jouw buurman is! Dat is KIEN wijkmakelaar. Voor Kien hebben wij een nieuwe website opgezet om dit concept van de grond te krijgen. Door het huizenaanbod geautomatiseerd in te laden in zijn website (in zijn eigen huisstijl) heeft Kien een goede online representatie van zijn bedrijf.

KIEN wijkmakelaar, een website met een passende huisstijl, een goede gebruikerservaring, en makkelijk te beheren voor de makelaar door koppeling met zijn administratiesysteem Realworks.

Over KIEN

KIEN wijkmakelaar begon als een visie voor een nieuwe manier van te werk gaan als makelaar. In plaats van naar een groot makelaarskantoor gaan die huizen aanbied over de hele provincie, ga je naar een gespecialiseerde makelaar die alles weet over een wijk. Dat is het idee achter KIEN wijkmakelaar. De makelaar, maar ook die goede buur. Nog voordat een huis online staat weet hij al dat het aangeboden gaat worden waardoor jij een stapje voor bent op de rest.

Geautomatiseerd aanbod

Om te voorkomen dat elke vestiging in meerdere systemen hun aanbod moet bijwerken, is er een stuk maatwerk automatisering gebouwd om het aanbod te synchroniseren met het administratiesysteem Realworks voor makelaars. Zo hoeft de makelaar het maar op één plek bij te werken, en wordt het aanbod automatisch gesynchroniseerd naar de website zodat deze ook altijd up-to-date is. Scheelt de makelaar weer tijd, kan hij zich bezig houden met de zaken die hij het liefst doet.

Meerdere vestigingen

Ondanks dat KIEN wijkmakelaar net opstartte, begonnen ze direct met meerdere vestigingen. Tijdens het ontwerpen en bouwen hebben wij dit direct kunnen meenemen zodat het schakelen tussen verschillende vestigingen en dus wijken naadloos kan verlopen. Elke vestiging is ook een makelaar op zich en heeft zo zijn eigen pagina's, hiervoor hebben we wat functies bovenop de standaard WordPress menu gebouwd.