Maatwerk Websites & Webdesign

  • Van een basis website tot maatwerk inclusief strategisch advies

  • Makkelijk te beheren in WordPress of Statamic (ook met beperkte technische kennis 😉)

  • Geen verborgen maandelijkse of jaarlijkse kosten

Vragen of interesse? Neem contact op met Guido!

Strategisch websites bouwen

Door strategisch vanaf het begin te werken waarin alle aspecten van een website of webshop elkaar kunnen versterken, zo komen we tot het beste resultaat.

1. Vooronderzoek

Beginnen bij het begin, doordat we beginnen met een gedegen zoekwoordenonderzoek, krijg je inzicht in wat je doelgroep zoekt en waar ze naar op zoek zijn. Hiermee krijg je inzicht in wat jouw ideale klant zoekt en waar ze behoefte aan hebben. Deze inzichten gebruiken we om te bepalen hoe we relevante informatie kunnen aanbieden die aansluit op de zoekintenties van jouw doelgroep.

Daarnaast is het van belang dat jouw website goed vindbaar is voor zoekmachines. Door vooronderzoek te doen, leg je een sterke basis voor zoekmachineoptimalisatie en online adverteren. Hierdoor kun je de vruchten plukken van de inzichten die je hebt opgedaan tijdens het zoekwoordenonderzoek, nu én in de toekomst.

2. Klantreis

Zodra het duidelijk is wat de behoefte van je klanten zijn (en waar zij op zoeken), weet je wat de informatie is die je moet aanbieden op je website. Tijdens deze stap bepalen we de sitestructuur en welke pagina's noodzakelijk zijn.

De inhoud van de pagina's speelt hierbij een hele belangrijke rol. Door voorafgaand aan de ontwerpfase de content te bepalen, kan het ontwerp naadloos worden aangesloten om een versterking te vormen van de content.

3. Ontwerp

In de eerste fase van ontwerpen, creëren we wireframes voor jouw website. Hierdoor krijgt de website zijn eerste vormen. We testen de functionaliteit en de gemakkelijkheid van gebruik van de website.

Als alles logisch is geplaatst, beginnen we aan het visuele ontwerp met een gepaste huisstijl. We houden rekening met de technische mogelijkheden en beperkingen van verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons of desktop computers.

4. Realisatie

Het doel is duidelijk en de teksten en ontwerpen staan, we gaan bouwen! We bouwen voornamelijk in WordPress en Statamic, of een maatwerk-systeem. Geen oplossing is ons te gek, samen komen we uit op een systeem die perfect aansluit op jouw wensen.

Tijdens het bouwen houden we je op de hoogte van de voortgang. Zo krijg je toegang tot een afgeschermde staging-omgeving waarbij je jouw website deel voor deel gebouwd ziet worden.

5. Livegang 🎉

Het is zover! Tijd om al het harde werk in actie te gaan zien. Wij zorgen ervoor dat alle redirects zijn ingesteld. Zo voorkomen we dode links in bijvoorbeeld oude social posts. Maar daarnaast doen we ook nog de laatste checks om zeker te weten dat alles goed is ingesteld op je nieuwe website.

We helpen je met het beheerpaneel van de website zodat je daar je weg goed kan vinden en zelf aanpassingen kan maken aan je website. We blijven vanzelfsprekend altijd voor je bereikbaar mocht je vragen hebben. We vinden het namelijk ook wel zo leuk om je nog af en toe te spreken.

6. Optimalisatie

We gaan voor een goede start maar ook voor een goede toekomst, met de tijd komen er nieuwe inzichten, technieken en gebruiken. Daarom is het belangrijk om na de oplevering van de website niet te stoppen met de ontwikkelingen. Ons advies is om continu te blijven optimaliseren.

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe website een hele tijd mee gaat, en niet dat je over een paar jaar weer een nieuwe nodig hebt. Wij kunnen je in dit traject goed helpen door onder andere je website blijvend te monitoren. Hiermee verzamelen we de kennis om processen te optimaliseren voor betere prestaties.

Wij ontwikkelen strategisch websites voor de B2B-markt. Altijd lekker opvallend, gefocust op SEO en met een zo soepel mogelijke customer journey. Voor meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer sales.

Een steengoede website

Om te garanderen dat alle websites die wij opleveren van hoge kwaliteit zijn, toetsen wij elk webproject aan een aantal criteria. Zo weet jij zeker wat je kunt verwachten van je nieuwe website.
Korte laadtijden

Snelle laadtijden verhogen conversie. Niemand houdt van lange laadtijden, Google ook niet bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten. Daarom zorgen wij dat laadtijden zo kort mogelijk blijven.

Toekomstbestendig

Wij vinden dat je website een tijdje mee moet kunnen gaan. Daarom gebruiken wij moderne en bewezen technieken, en bouwen wij alles logisch op. Zo kun je blijven doorontwikkelen in plaats van vervangen.

Waterdichte beveiliging

Om te voorkomen dat jouw klantgegevens op straat komen te liggen, nemen wij de beveiliging van jouw website heel serieus. Wij houden rekening met AVG-regelgeving en zorgen dat je website up-to-date blijft.

Goed te indexeren

Naast dat we rekening houden met je doelgroep, moet je website ook duidelijk zijn voor zoekmachines. Doordat wij vanaf het begin bouwen met een logische structuur, is jouw website goed te indexeren.

Makkelijk te beheren

Of je nou een website in WordPress, Statamic, of een CMS op maat hebt, wij zorgen voor een duidelijke opzet. Mocht je ergens alsnog niet uitkomen, dan staan wij natuurlijk gewoon voor je klaar!

Jouw use case, jouw website

Niet iedereen draagt hetzelfde T-shirt, en bij websites is dat net zo. Wij doen niet aan het hergebruiken van designs. Elke website is uniek! Jouw website is dus volledig afgestemd op jouw use case.