KeyPro

Marktleider op het gebied van meubelverhuur en werkzaam in de benelux. Bij zo'n grote speler hoort een goed werkende webshop die goed en makkelijk te beheren is om het werkbaar te houden.

  • Meertalige WordPress website

  • Maatwerk koppelingen speciaal voor de meubelverhuur

  • Gekoppeld administratiesoftware

Keypro meubelverhuur, een maatwerk webshop met maatwerk koppelingen voor een makkelijk te beheren systeem.

Over Keypro

Keypro de verhuurmakelaar ruim 10 jaar geleden begonnen met meubelverhuur. Toen ze begonnen hadden veel woningcorporaties meubels in eigen beheer. Ook expats kochten destijds vaak zelf tijdelijk meubilair en moesten dit na hun projecttijd weer zien te verkopen óf gooiden het zelfs weg. Tijdrovend en alles behalve duurzaam.

De uitdaging van de webshop

Keypro had al een webshop draaien waarbij de producten zelf moesten worden toegevoegd of worden aangepast. Met een steeds breder wordend assortiment werd het bijhouden van de producten op de webshop een steeds grotere taak. Met het oog op al een optimalisatieslag in het design besloten ze te gaan voor een nieuwe webshop waarbij WordPress in de basis gebruikt moest worden. Om de steeds meer tijdrovende klus van het bijhouden van alle producten te verkleinen hebben wij een koppeling gelegd worden met verhuur administratiesoftware. En alles moest worden gegoten in de al bestaande huisstijl van Keypro.

Een eigen API

Vanwege de gevraagde maatwerk van dit project met alle koppelingen die gelegd moesten worden en vervolgens samen moesten werken, hebben wij voor Keypro een eigen systeem gemaakt. Dit systeem werkt als een centraal punt waar alle verschillende systemen zoals Exact en hun verhuursoftware de data kunnen combineren zodat Keypro makkelijker en sneller hun webshop en administratie kan bijhouden.