Eerlijke Uitvaarten

Eerlijke Uitvaarten is een platform waar de echte Eerlijke Uitvaartverzorgers bij zijn aangesloten. Met als doel om transparante uitvaarten te verzorgen voor een eerlijke prijs. Wij hebben de website voor deze organisatie mogen ontwerpen en ontwikkelen.

Eerlijke Uitvaarten, een website om vertrouwen te wekken en een Eerlijke Uitvaartenverzorger te vinden voor je dierbaren.

Over Eerlijke Uitvaarten

Het is altijd vervelend om afscheid te moeten nemen van een dierbare. Wat dan nog vervelender is, is wanneer er misbruik wordt gemaakt van jouw kwetsbare situatie om zo veel mogelijk uit jouw portemonnee te trekken. Dat is precies wat Harry Haandrikman met zijn platform Eerlijke Uitvaarten probeert tegen te gaan. Om vermeld te worden op zijn website, moet je transparantie en eerlijkheid op de eerste plek hebben staan.

Een betrouwbare uitstraling

Om dit concept te laten werken is het van belang dat de website ook vertrouwen opbouwt. Dat is bereikt door gebruik te maken van een nette en overzichtelijke uitstraling, gecombineerd met een goede uitleg over het concept. Leg daarbovenop nog veel informatie over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken, en dan kom je uit bij EerlijkeUitvaarten.nl

Een gebruiksvriendelijke ervaring

We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om een Eerlijke Uitvaartverzorger bij jou in de buurt te vinden. Zo kun je zoeken per provincie, op postcode, of simpelweg alles bekijken op een kaart.