Realisatie

Het schrijven van code voor een website of applicatie is een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces. Het is de taal waarmee de website tot leven komt en functionaliteit wordt gecreƫerd.

Structuur en standaarden

Websites worden bij ons gebouwd met semantische HTML-tags, wat resulteert in een website die goed wordt geĆÆnterpreteerd door zoekmachines en toegankelijk is voor gebruikers op verschillende apparaten en hulpapparaten. De CSS schijven en structureren wij op een overzichtelijke en onderhoudsvriendelijke manier met SaSS en BEM zodat een website consistent en gemakkelijk aanpasbaar blijft.

Om de lijntjes lekker kort te houden krijg je tijdens de bouw een afgeschermde ontwikkelomgeving waarop je de bouw van je website kan volgen (en controleren). Klopt er iets niet helemaal of heb je toch een last-minute aanpassing dan kan er zo direct geschakeld worden.

Zelf te beheren, wel zo makkelijk

Wij zorgen ervoor dat jij zelf aanpassingen kunt maken aan je website. Je kunt pagina's toevoegen, teksten veranderen en nog veel meer. Hiervoor gebruiken we meestal een CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress of Statamic. We begeleiden je bij het gebruik van het CMS, zodat je het echt zelf kunt doen. En natuurlijk staan we altijd klaar om je verder te helpen wanneer dat nodig is.

WordPress en Statamic zijn grote systemen met veel mogelijkheden, maar elk project heeft zijn eigen specifieke behoeften. Het vinden van oplossingen is soms een uitdaging, maar voor een gepassioneerde programmeur is dat juist iets waar we blij van worden.

Maatwerk, niks is te gek..

We werken graag aan maatwerkoplossingen. We ontwikkelen bijvoorbeeld graag een eigen plugin voor WordPress of een Statamic package die precies de functionaliteit biedt die je zoekt. Als we het probleem niet kunnen oplossen met een bestaande oplossing, bouwen we graag iets op maat vanaf de grond af aan. We geven niet op totdat het probleem is opgelost.