De Vengaboys

Boom boom boom, de Vengaboys, begonnen in jaren 90 en met een comeback in 2010 heeft iedereen wel een nummer van van ze gehoord. Voor de Vengaboys hebben wij een nieuwe website gemaakt om basis van hun eerdere design die passend is en blijft bij de Vengaboys en de jaren 90.

De Vengaboys, een website met een verassend opvallend en creatief design perfect passend bij de groep. Met gimmicks als een Vengaboys soundboard!

Een passende website

Een passende website maken voor een iconisch groep die voldoet aan de huidige standaarden is in het kort de opdracht die we kregen. Een website in een moderne stijl zou niet passend zijn voor de groep, het design is dan ook qua uitstraling vrijwel gelijk gebleven aan hun eerder gevoerde stijl. Deze stijl is doorgevoerd in de website die voldoet aan de moderne normen, zo zijn de jaren 90 terug in de moderne tijd.

Nieuwe dingen

Er zijn nieuwe pagina's opgezet zoals het soundboard (probeer hem hier) waarbij je de beschikking hebt over de iconische sounds van de Vengaboys. Daarnaast worden alle van de Vengaboys optredens automatisch ingeladen om een overzicht te krijgen wanneer ze bij je in de buurt zijn.